Η επιχείρηση  EUROAMAX είναι οικογενειακή επιχείρηση. Ιδρύθηκε  το 1984  από τον αείμνηστο τότε  Γρηγόριο Μπαμπούρη με τη σύζυγό του Αθανασία με ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο των Τρικάλων. Γρήγορα το 1987 κατάλαβε τις ανάγκες   των πελατών και η επιχείρηση επεκτάθηκε στην αγορά του Νομού Τρικάλων και όχι μόνο, καλύπτοντας και την Θεσσαλία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Για την εξυπηρέτηση αυτών των αναγκών μεταφέρεται το κατάστημα στο 3οχλμ Τρικάλων – Λαρίσης σε άνετη εγκατάσταση που για την τότε εποχή ήταν μεγάλο βήμα επέκτασης, συνδεόμενο με την εμπιστοσύνη των πελατών. Το 1993 λοιπόν,  η επιχείρηση EUROAMAX μεταφέρεται σε ιδιόκτητη έκταση στο Δέλτα Λαρίσης όπου βρίσκεται έως και σήμερα.

Το 2007 τα ηνία της EUROAMAX ανάλαβε η κόρη Γεωργία  η οποία είναι γνώστης της αγοράς των ανταλλακτικών και συνεχίστρια του αειμνήστου πατέρα της. 

Ο στόχος της επιχείρησης EUROAMAX είναι πάντα ο πλήρης εξοπλισμός ανταλλακτικών για το  φορτηγό σας αυτοκίνητο, αλλά και για όλα τα αυτοκίνητα γενικά, και η άμεση  υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας εξυπηρέτηση σας.